دانلود پاورپوینت بهداشت صنایع فرآورده های گوشتی


                    عنوان پاورپوینت : دانلود پاورپوینت بهداشت صنایع فرآورده های گوشتی فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: ۹۱ پاورپوینت کامل و آماده ارائه قسمتی از متن تعریف   فرآورده های گوشتی به محصولاتی گفته می شود که حداقل نیمی از آنها را گوشت قرمزتشکیل دهد .   سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.   کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس  لهستانی می باشد، که در ایران به تمام  سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا  بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. بهترین واژه برای بیان سوسیس وکالباس همان ساسیج (Sausage) میباشد.   از نظر تکنولوژیک فرآورده های گوشتی را اصولا” به چهار دسته تقسیم بندی می نمایند:   1-ساسیج های حرارت دیده (درایران همه محصولات ازاین نوع هستند)   2-ساسیج های خام   3-ساسیج های پخته   4-گوشتهای عمل آمده               …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *