طرح جابر با موضوع چشایی در نوک زبان همراه دفتر کارنما


فرمت فایل: ورد وقابل ویرایش تعداد صفحات: ۱۰   این مجموعه شامل:  پوستر های طرح جابربن حیان در مورد چشایی در نوک زبان تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در چشایی در نوک زبان  عکس جابربن حیان در مورد چشایی در نوک زبان مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن چشایی در نوک زبان این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.   قسمتی از توضیحات متن::     مزه ها به وسیله جوانه های چشایی تشخیص داده می شوند این ساختارها در دهان و گلو قرار دارند و اکثر آن ها (حدود ۱۰۰۰۰ عدد) در سطح فوقانی زبان واقع شده اند. آن ها تنها می توانند ۴ ‌مزه اصلی را تشخیص دهند. شیرینی، ترشی، شوری و تلخی. هر مزه به وسیله جوانه های چشایی واقع در یک ناحیه خاص از زبان تشخیص داده می شود: تلخی در پشت، ترشی در کناره ها، شوری در جلو و شیرینی در نوک. حس بویایی ما به همراه این۴ ‌مزه اصلی، ما را قادر به افتراق طیف وسیعی از مزه های جزئی تر می کند. حس چشایی مواد داخل دهان در تماس با موهای ظریفی قرارمی گیرند که روی جوانه های چشایی زبان واقع هستند. این موها، تکانه هایی عصبی تولید …

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *