چگونه خمیر برای نان معمولی و فطیر(شیرمال )محلی درست کنیم؟


چطوری خمیر برای نان محلی و شیر مال(فطیر) محلی درست کنم؟  آیا از نانی که میخرید ناراضی هستید؟  آیا دوست دارید در منزل یا ویلای خودنان بپزید؟ حتما دلتون واسه نانهای مادر بزرگ ها یا زنهای روستایی که تو تنور میپرسن لک زده شما هم میتوانید در خانه برای خودتون و خانواده تان نان بپزید  حتما این فکر به سرتون زده که نان یا فطیر(شیرمال )محلی درست کنید ولی طرز خمیر کردنش رو بلد نیستید  اصلا ناراحت نباشید با ما باشید تا بتوانید بهترین وتازه ترین نان و فطیر را برای خود و خانواده تان بپزید واز خوردن ان لذت ببرید. شما میتوانید در مدت زمان کم باهزینه کم با کیفیت ترین نان را تعبیه کنید.  نان در سفره ما ایرانی ها بیشترین کارایی را دارد ما تقریبا هر چیزی را که میخواهیم به عنوان صبحانه، نهاروشام ویا حتی عصرانه ومیان وعده نیز از نان استفاده میکنیم پس بهتر نیست که در تهیه آن دقت کنیم چرا تا جایی که میتونیم با بهترین دستور باکیفیت ترین نان را خودمان درست کنیم از بیرون بخریم  وقتی خودمون نان بپزیم نه دیگه نان خمیر شده یا نان سوخته شده و بی نمک نمیخریم که به معده ما ضرر واس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *